Zeeklas 23 mei (5LJ)

Hoewel de regen van de partij was toen we vertrokken deze morgen, was die verdwenen toen we aankwamen in Blankenberge. Na al dat stilzitten in de trein, konden we onze energie kwijt tijdens het gocarten. Snel een boterhammetje en hop naar Sealife waar we genoten van de mooie dierenwereld. Lana was zelfs uitverkozen tot dierenarts ! Na Sealife trokken we met de tram naar ons hotel waar we verwonderd stonden over de mooie kamers die we gekregen hadden. Het eten vond iedereen super lekker en nadien was het leuk om te kunnen gaan zwemmen. Nog een zalig pyjamamoment en rond 23u vielen ons oogjes direct toe. Wat een super dag !

Gedichtje van Lana, Kayleigh en Claire :
Ga je mee naar de zee, kom dan mee
schelpen zoeken op het strand,
dat vinden we heel plezant.
Nu gaan we al slapen
want we zitten te gapen.
Nu gaan we lekker naar dromenland
Wat een droom : we zetten onze boeken aan de kant
Gelukkig zitten we hier niet alleen
Dankuwel aan iedereen