Zeeklas 24 mei (5LJ)

Na een goede nachtrust en een super lekker ontbijt namen we de tram naar het domein Atlantik Wall te Raversijde. Een gids wachtte ons op onder een stralend lentezonnetje en leerde ons de betekenis van heel wat woorden zoals een loop, een batterij, Prins Karel, de geallieerden en nog veel meer ! Ondertussen zijn we echte experts ivm WOII. We marcheerden, zongen liedjes en stonden wacht in het wachtershuisje. Na het middageten mochten we even wat uitrusten zodat we tegen 15u in topconditie waren om als echte strandvissers de netten in zee te gooien om garnalen te gaan vangen.  We kregen daarvoor speciale, waterdichte pakken aan.

Van al dat werken kregen we weer honger en mochten we ons buikje gaan vullen ! Omdat het ondertussen regende, brachten we een superleuk bezoek aan de binnenspeeltuin van ons hotel. Nog even een chocomelk drinken, het avondlied zingen, ons dagboek invullen en we zijn weer klaar voor een ontspannende nachtrust. Wat vliegt de tijd toch snel…

Gedicht van de dag (van Sarah en Narjis) :

Dank u juffen voor ons te brengen
Ik hoop dat jullie het gaan verlengen
Wij zijn heel blij dat we hier zijn
Dank u iedereen om zo lief tegen ons te zijn
Iedereen heeft veel pret
maar nu gaan we toch naar bed !